Offerte aanvragen

Vertel ons de specifieke behoeften van uw organisatie, dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Get a quote form

Hoeveel computing nodes hebt u nodig?
Computing nodes zijn beschikbaar in configuraties vanaf 128 GiB RAM met 12 fysieke kernen tot en met 768 GiB RAM met 52 kernen. Alle computing nodes beschikken over 2e generatie Intel® Xeon® Scalable processoren en zijn voorzien van dubbele SSD-schijven, hardware RAID-controllers en 40 Gbps in redundante MLAG.


Hoeveel bare-metal servers hebt u nodig?
Bare-metal servers zijn beschikbaar in configuraties vanaf 128 GiB RAM met 12 fysieke kernen tot en met 768 GiB RAM met 52 kernen. Alle bare-metal servers beschikken over 2e generatie Intel® Xeon® Scalable processoren en zijn voorzien van dubbele SSD-schijven, hardware RAID-controllers en 40 Gbps in redundante MLAG.


Hebt u netwerkopslagvolumes nodig?
Onze fouttolerante persistente opslag met hoge beschikbaarheid is toegankelijk via ons multi-100G-netwerk.


De Stackscale Group verwerkt de door u verstrekte gegevens om te kunnen reageren op uw verzoek met betrekking tot de diensten die wij leveren en de producten die wij leveren. De verstrekte gegevens worden opgeslagen zolang wij contact houden en verwijderd zodra de aanvraag is afgesloten, tenzij u toestemming geeft voor het ontvangen van verkoopcommunicatie, in welk geval uw gegevens worden opgeslagen totdat de eerder gegeven toestemming wordt ingetrokken. Als onderdeel van de Groep waartoe Stackscale behoort, informeren wij u dat uw gegevens om bedrijfsredenen worden doorgegeven aan de bedrijven van Grupo Aire. U kunt de bedrijven die deel uitmaken van Grupo Aire raadplegen op: https://grupoaire.es. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, wissing, onenigheid, beperking van de verwerking en, indien wettelijk gepast, portabiliteit uitoefenen door een verzoek te sturen naar Stackscale op het adres dpo@stackscale.com, met vermelding van het recht dat u uitoefent en voorzien van een dubbelzijdige fotokopie van uw legitimatiebewijs. Daarnaast kunt u, met name wanneer u niet tevreden bent met de uitoefening van uw rechten, een klacht indienen bij het College Bescherming Persoonsgegevens via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/en.