Over Stackscale

Stackscale is een leverancier van oplossingen voor IaaS en private cloud.
Wij leveren veilige, snelle, betrouwbare en kosteneffectieve cloudoplossingen aan onze klanten.

Bij ons krijgt de klant het exclusieve gebruik van essentiële computerbronnen, waarbij deze resources zeer goed worden afgeschermd tegen alle activiteiten van naburige klanten. Hierdoor zijn de veiligheid, privacy en prestaties gewaarborgd.

De voordelen van virtualisatie, maar met de zekerheid van dedicated hardware

Stackscale is in 2012 in Amsterdam opgericht om een nieuw type hostingoplossing aan te bieden, aangepast aan de modernste trends en technologieën en gesteund door hoogwaardige, gespecialiseerde technische support.

Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we de dingen behouden die aantoonbaar goed werkten en tegelijkertijd oplossingen bedacht voor de problemen en knelpunten die zich zouden kunnen voordoen. We kozen voor een wereldwijde aanpak, automatisering, state-of-the-art technologie en specialisatie in high-end nichemarkten. Het resultaat is dat ons IaaS-aanbod het beste uit de traditionele automatiseringswereld combineert met de meest innovatieve technologieën uit het cloudtijdperk – aangeboden voor een eerlijke prijs.

We hebben onze commerciële activiteiten in 2013 opgestart, toen Stackscale in Spanje werd gelanceerd. Sindsdien maakt ons team een onophoudelijke groei door, zowel in omvang als in deskundigheid. Inmiddels beschikken we over drie datacenters in Madrid en één in Amsterdam, hebben we talrijke private peering-overeenkomsten afgesloten en zijn we aanwezig op meerdere internet exchange points (IXP’s).

Maar de belangrijkste factor achter het succes van onze IaaS- en private cloudoplossingen is zonder enige twijfel ons vakkundige team, dat nauw met onze klanten en partners samenwerkt om te verzekeren dat alles soepel en probleemloos werkt – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Onze specialisten werken dag en nacht door om onze klanten de meest hoogwaardige service te bieden, zodat onze klanten samen met ons verder kunnen groeien. We letten op elk detail. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van altijd beschikbare platforms en betrouwbare, duurzame en veilige gegevensopslag.

Kwaliteit, transparantie en efficiëntie

Bij Stackscale vinden we dat bedrijven moeten weten welke prestaties ze op elk moment van hun IT-omgeving mogen verwachten, en ook wat de potentiële risico’s zijn en op welke redundantiesystemen ze zo nodig kunnen terugvallen.

Daarom maken wij de technische details van onze oplossingen volledig openbaar. Onze klanten kennen alle relevante gegevens van de infrastructuur waarop hun bedrijfskritische applicaties draaien.

Bovendien bieden we onze klanten maximale vrijheid door gebruik te maken van virtualisatiestandaarden en open standaarden die niet alleen de migratie naar onze oplossingen vergemakkelijken, maar ook vendor lock-in en afhankelijkheid vermijden.

En ten slotte: we beseffen dat efficiëntie essentieel is, nu meer dan ooit. Daarom werken we met zeer efficiënte datacenters en zorgvuldig geselecteerde technologieën die ons in staat stellen om extreem doelmatige en duurzame oplossingen te creëren.

Dedicated cloud voor middelgrote en grote consumenten van reken-, opslag- en netwerkcapaciteit

De private cloud- en bare-metal-infrastructuren van Stackscale zijn gericht op IaaS-, PaaS- en SaaS-providers in de private of de publieke cloud en op de meest uiteenlopende IT-integrators, zoals providers van webhosting, managed services en VoIP. Met andere woorden: middelgrote en grote consumenten van reken-, opslag- en netwerkcapaciteit die behoefte hebben aan een 100% fouttolerante, mission critical cloudomgeving.

Zeer ruime ervaring in internethosting

Onze passie voor technologie en innovatie heeft een lange geschiedenis. Tussen 1998 en 2000 hebben de oprichters van Stackscale (David Carrero, David Sánchez en Javier Primo) twee hostingbedrijven in Spanje opgebouwd: Ferca Network en Veloxia Network. Deze bedrijven zijn in 2004 gefuseerd tot een van de grootste providers in Spanje.

In 2008 had de Ferca-Veloxia Group meer dan 15.000 klanten en 1.200 servers verdeeld over 4 datacenters, waarmee het bedrijf behoorde tot de 5 grootste hostingproviders van Spanje. Op dat punt fuseerde het bedrijf met Acens Technologies, één van de twee marktleiders in Spanje en inmiddels onderdeel van Grupo Telefónica.

Anders gezegd: Stackscale is het resultaat van jarenlange ervaring in de internetsector plus een eindeloze nieuwsgierigheid. Door de voordelen van virtualisatie te combineren met de zekerheid van dedicated hardware streven wij naar de optimale verhouding tussen kosten, functionaliteit en kwaliteit.

KANTOREN

Almere
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
Nederland

Madrid
Pl. Pablo Ruiz Picasso, 1
28020 Madrid
Spanje

Alicante
Calle Dos de Mayo, 2
03600 Elda
Spanje

Ciudad Real
Calle Mesones, 9
13640 Herencia
Spanje

Vraag een snelle prijsopgave aan en ontdek wat Stackscale voor uw organisatie kan betekenen.

Bij de offerte ontvangt u onze Pay per Use-prijslijst, zodat u zelf uw totale projectkosten kunt uitrekenen. U kunt ons ook vragen contact met u op te nemen, zodat we in overleg met u een complete offerte op maat kunnen maken voor alle behoeften van uw project.