Voordelen

Stackscale biedt een hybride oplossing tussen traditionele robuuste en veilige omgevingen en Public Cloud. Functioneel, flexibel en schaalbaar.

Deze specifieke benadering maakt gebruik van de belangrijkste voordelen van het Cloud-paradigma. Terwijl tegelijkertijd de zorgen over de beveiliging en locatie van informatie worden verminderd. Ook voorkomt Stackscale de nadelen die samenhangen met het delen van resources en apparatuur, zoals het “noisy neighbours” effect.

Offerte aanvragen

In de volgende tabel worden de belangrijkste kenmerken vergeleken. Kenmerken van Dedicated Hosting, Public Cloud en de hybride-oplossing van Stackscale.

Dedicated Hosting Public Cloud Stackscale

High availability

Ten behoeve van deze vergelijking wordt een omgeving als High available(HA) beschouwd wanneer deze het uitvallen tolereert van één van zijn componenten, zonder menselijke tussenkomst. Traditionele omgevingen hebben geen redundante computer-nodes. En in de meeste gevallen zijn acces-switches ook niet redundant.

no yes yes

Voorspelbare prestaties zonder “noisy neighbors”

Bijna alle platforms delen apparatuur op een bepaald punt in de infrastructuur, zelfs al is het maar in de Layer 3-routing. Het meest problematisch als het gaat om het delen van resources zijn de CPU, RAM en storage. Hiervan deelt Stackscale alleen storage, maar doen dit in dedicated volumes op zeer grote systemen. Systemen die niet alleen een superieure prestatie bieden die normaal beschikbaar is in Dedicated Hosting solutions, maar die ook gegarandeerd en daarom voorspelbaar is.

yes partial yes

Voordelen van directe virtualisatie

Virtualized platforms beheren computer-resources en storage zeer efficiënt. Public Cloud providers nemen deze voordelen op in hun bedrijfsmodel en laten relatief kleine investeringen en lagere bedrijfskosten toe. In de hybride aanpak van Stackscale profiteren onze klanten van deze voordelen. De klant heeft de volledige controle over de oversubscription van CPU’s en geheugen. En bij de bepaling van de hoeveelheid gebruikte storage, die feitelijk in realtime wordt gecomprimeerd, wordt alleen de gebruikte hoeveelheid van gecomprimeerde gegevens geteld. (een Virtual machine geïnstalleerd met 1 TB schijf, kan minder dan 1 GB aan gebruikte ruimte bevatten).

no no yes

Gemakkelijke migratie naar andere providers

Een ander voordeel van virtualisatie is de eenvoudige migratie tussen providers. Virtualisatie die is gebaseerd op open standaarden en die geen beperkingen oplegt aan hun klanten, zoals dit het geval is met Stackscale. Sommige Public Cloud-providers delen dit beleid.

no partial yes

Gedetailleerde kennis van de infrastructuur

Stackscale biedt, zoals de meeste dedicated hosting-providers, gedetailleerde informatie over de gebruikte technische infrastructuur en de fysieke locatie.

yes no yes

Gegarandeerde duurzaamheid van de informatie

Net als Cloud Public-providers slaat Stackscale haar klantinformatie op in gecentraliseerde cabinetten. Dit maakt voor de klant back-ups en replica’s mogelijk tussen onafhankelijke systemen op een transparante manier. Een service die bij Stackscale altijd opgenomen is.

no yes yes

“Bare-metal” prijzen

Over het algemeen passen Cloud Public-aanbieders commerciële marges toe die veel hoger dan nodig zijn in de dedicated Hosting. Dit ondersteunen zij met de technologische innovatie om hun diensten te leveren. Deze marges, die de prijs van Public Cloud-services bepalen, zijn de afgelopen jaren progressief gedaald doordat de technologie volwassen is geworden. En omdat de concurrentie is toegenomen, maar ze zijn nog steeds ver verwijderd van gebruikelijke in Dedicated Hosting. Het model van Stackscale is echter gebaseerd op dat van een Dedicated Hosting-provider met een gepersonaliseerde klanten- en kwaliteit-service.

yes no yes

Geïsoleerde omgevingen

Het niveau van scheiding en privacy in Stackscale-omgevingen is ongetwijfeld veel hoger dan dat van Public Cloud-providers, dankzij het gebruik van private computing-nodes, private-netwerken en private-storagevolumes. Het is gelijkwaardig aan een Dedicated Hosting-omgeving. Dit omdat het voordeel niet zo voor de hand ligt en afhankelijk is van vele factoren die variëren van aanbieder tot aanbieder.

partial no partial

Flexibiliteit en schaalbaarheid

De Stackscale-oplossing is ontworpen om net zo flexibel en functioneel te zijn als een Public Cloud-oplossing en benadert de schaalbaarheid, die alleen wordt beperkt door zijn lage granulariteit, beperkt door de grootte van het kleinste fysieke computing-node.

no yes partial

Vraag een offerte aan om ons te leren kennen.

Met een snelle offerte bieden wij u de prijs van onze services op in de Pay Per Use modus, zodat u eenvoudig uw totale uitgaven kunt berekenen. U kunt ons ook vragen om een persoonlijk voorstel gebaseerd op uw uw behoeften, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen