Succesverhalen

Onze succesverhalen en testimonials

Hieronder vindt u een overzicht van de klanten van Stackscale en hun testimonials, sommige worden gedetailleerder weergegeven in onze blog. Zakendoen met uw cloud bij Stackscale.

Tutellus

Tutellus is het meest relevante online samenwerkend leren platform ter wereld, actief in meer dan 160 landen met een community van meer dan 500.000 studenten en 50.000 videocursussen.

Stackscale is de beste technologie partner voor een bedrijf als het onze. Ze stelden ons in staat het product uitgebreid te testen voordat het daadwerkelijk in de productie werd gebruikt, zij ondersteunden ons gedurende het hele set-up proces en nu weten we dat ze er altijd voor ons zijn, zelfs als de dingen niet gaan zoals verwacht.

Javier Ortiz, CTO

La Voz del Muro

La Voz del Muro is een sociale entertainment community met veel verkeer, zoals je kunt zien in de Alexa-ranglijst; in mei 2015: 350e in Spanje en 6300e wereldwijd. Dit vertaalt zich in honderden miljoenen maandelijkse bezoekers die de gevraagde content binnen milliseconden laten weergeven. Een vereiste waaraan alleen een soepele, hoogwaardige web-engine kan voldoen.

Miarroba Networks

Miarroba is sinds 2001 een gedistingeerde leverancier van services en hulpprogramma’s voor Webmasters. Miarroba’s 7 miljoen unieke gebruikers per maand en 7,3 miljoen geregistreerde webmasters maken het een grote gebruiker van computer resources.

Ik heb met de oprichters van Stackscale gewerkt in de Ferca-Veloxia tijd en ik voelde me altijd door hen gesteund tijdens belangrijke momenten, wanneer zich de onvermijdelijke problemen voordoen. De overstap naar Stackscale betekende het verlaten van het co-locatie model met behulp van onze eigen machines en ik ben zeer tevreden met het resultaat: we hoeven ons geen zorgen meer te maken over hardware, we hebben totale flexibiliteit, we kunnen op elk moment opschalen en bovendien zijn onze kosten aanzienlijk lager.

Luis Mendaña, CEO

Onestic

Opgericht in 2007 met het doel om de beste koop-ervaring op te doen voor de digitale omgeving, een doel dat na 8 jaar ruimschoots wordt bereikt waarmee Onestic van de meest prestigieuze e-commerce adviesbureaus in Spanje is, zoals blijkt uit hun vooraanstaande klanten-portfolio.

Als er iets is dat ik vooral leuk vind aan Stackscale, is dat hun ondersteuningsteam fungeert als een verlengstuk van het onze, zich zorgen makend over de behoeften en problemen van onze klanten alsof ze van henzelf waren. De alliantie met Stackscale is zeer winstgevend voor ons.

Guillermo García, CEO

Pirendo

Pirendo is een bedrijf dat zich toelegt op Social Media-intelligentie en -analyse. Bedrijven moeten weten wat er wordt gezegd over hun merk, hun concurrenten en de industrie; Pirendo helpt bedrijven hun klanten te kennen en deel te nemen aan het gesprek met hen.

Sinds we Stackscale gebruiken, hebben we elke dag meer vertrouwen in de stabiliteit en gemoedsrust gekregen voor onze services. Naast de geweldige performance is de long-term scalability veel gemakkelijker om te overwegen. Hun ondersteuning is geweldig.

José María Chia, CEO

FLOSSystems

FLOSSystems (Free Libre Open Source Systems) is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in Infrastructure as a Service (IaaS) en highly scalable informatiesystemen. Opgericht in Madrid door leden van GSyC/LibreSoft, een onderzoeksgroep in Free Software-engineering van de Rey Juan Carlos University (Madrid, Spanje), met uitgebreide ervaring in systeembeheer, design en deployment van geavanceerde en veeleisende architecturen.

We werken graag met een provider die onze “taal” spreekt, zowel technisch als administratief, en die duidelijk meer als een stakeholder/partner fungeert dan als een leverancier. De transparantie en oprechtheid geeft ons het vertrouwen dat we nodig hebben om Stackscale te vormen tot de technische infrastructuurbasis waarop we onze technologie implementeren.

José Castro, CTO

Guardar