Private Cloud

Stackscale is gespecialiseerd in Private Cloud-oplossingen die de voordelen van virtualisatie combineren met de garanties van dedicated hardware.

De integratie van de beste “third party” technologieën met onze eigen toepassingen en expertise stelt Stackscale in staat om unieke en gedifferentieerde features aan te bieden.

Voorspelbare prestaties

Het “noisy neighbour” effect is door klanten ronduit het meest gevreesd in openbare clouds. Dit effect ontstaat omdat klanten gedeelde bronnen gebruiken die normaal gesproken sterk oversubscribed zijn. Een omgeving bij Stackscale bestaat uit verschillende computer nodes voor exclusief gebruik. Deze zijn allemaal verbonden via bottleneck vrije 20 Gbps-links. Combineer dat met onze oversized low-latency netwerk storage waardoor wij gegarandeerde constante hoge prestaties bereiken zonder “noisy neighbours”.

Schaalbaarheid en pay-per-use-prijzen

Ondanks de duidelijke gerichtheid op de inzet van dedicated en gevirtualiseerde platforms, onafhankelijk ontworpen om aan de behoeften van elke klant te voldoen, is de infrastructuur van Stackscale voldoende homogeen om schaalbaarheid, flexibiliteit en pay-per-use-rates te bieden die typerend zijn voor Public Cloud oplossingen.

Beveiliging en gegevensbescherming

Het platform van Stackscale is ontworpen met het oog op veiligheid. Private computing-nodes, private- en geïsoleerde netwerken en private en geïsoleerde storage volumes behoren tot de maatregelen die getroffen worden om een beveiligingsniveau te bereiken dat een traditioneel dedicated platform normaal ook zou hebben. Gegevensbescherming is een ander belangrijk onderwerp en wij gaan daarin verder dan de veelgebruikte RAID- of mirror technieken; Op snapshots gebaseerde back-ups met elk uur replicatie naar onafhankelijke opslagsystemen zijn altijd aanwezig bij Stackscale.

Transparant

Bij Stackscale hosten we missie-kritieke applicaties. Daarbij zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten alle relevante details van onze infrastructuur moeten kennen. Dat is in tegenstelling tot het leveren van services in de Cloud, die eigenlijk gewoon zouden moeten werken. Als gevolg hiervan weten onze klanten op welke hardware hun applicaties draaien. Ook weten zij waar hun datacenter omgeving zich fysiek bevindt, welke netwerkapparatuur en topologie gebruikt wordt en alle andere relevante informatie die voor hen beschikbaar komt.

Extreem redundant

Alle elementen van de Stackscale infrastructuur zijn redundant om een fout-tolerante service te bieden. Veelgebruikte redundante elementen zijn onder meer dual n + 1 beschermde stroomtoevoer, koeling, routers en aggregatie-switches. Stackscale gaat verder dan het plaatsen van dual access switches naar alle computing-nodes (2x10G naar elk node) en fout-tolerante netwerk storage.Stackscale vervangt automatsch defecte computers nodes. Door gebruik te maken van van de gecentraliseerde opslag. Geografisch verspreide replicatie kan ook worden besteld om Disaster Recovery plans te maken die voorbereid zijn op de ergste onvoorziene omstandigheden.

Er zijn vier computer node modellen beschikbaar met 128GB, 192GB, 256GB, en 512GB RAM, beide aangedreven door de meest efficiënte Intel Xeon E5-2600-processors.

Eenvoudig ontworpen Private Cloud-omgevingen

Het ontwerpen van een Private Cloud-omgeving bij Stackscale is zeer eenvoudig. Makkelijk omdat er veel minder variabelen zijn om mee te spelen. Belangrijke design parameters zijn RAM en persistent storage capaciteit, minder belangrijk zijn IOPS, bandbreedte en CPU-vereisten, omdat deze in de meeste scenario’s geen bottleneck vormen.

Stackscale’s pre-salesteam biedt gratis een architectuur design aan die aan uw projectdoelen voldoen op basis van prestaties, capaciteit en fout-tolerantie.

De unieke voordelen van Stackscale weten?

Check hoe de Stackscale-oplossing zich verhoudt tot Cloud Public en Dedicated Hosting.

De voordelen