Onze Data Centers

Stackscale is aanwezig in geavanceerde datacenters die gekozen zijn op basis van veiligheid, efficiëntie, redundantie, connectiviteit en strenge kwaliteitseisen.

Verschillende innovatieve technieken stellen datacenters in staat om een PUE ( Power Usage Effectiveness ) van bijna 1 te behalen. Door de combinatie van deze technologie en apparatuur die door Stackscale is uitgekozen, kunnen wij efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke technologische oplossingen leveren.

Interxion MAD2 – Madrid

Interxion is naast Interxion een van ’s werelds toonaangevende bedrijven in de sector van neutrale datacenters. Het nieuwe en innovatieve datacenter MAD2 Interxion in Madrid is een van de meest geavanceerde gebouwen in Spanje tot nu toe. MSD2 heeft veel optische fibers beschikbaar dankzij hun locatie naast het gebouw van Interxion MAD1.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Interxion MAD2.

Equinix AM5 – Amsterdam

Gelegen in Amsterdam, Nederland, een van de belangrijkste steden voor internet in Europa. AM5 heeft een netto oppervlakte van 6.000 m2 technische ruimte en een netto beschermd vermogen van 9 megawatt. Het gebouw is speciaal ontworpen om een zeer efficiënt datacenter te huisvesten en werd begin 2012 geopend. De PUE is slechts 1,25 en is volgens het Uptime Institute gecertificeerd als Tier 3+.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Equinix AM5.

Equinix logo

Maak verbinding met onze revolutie

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Wij zullen u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van onze diensten, evenals nieuw met betrekking tot cloud technologieën, netwerken van de nieuwste generatie, systemen voor High availability en andere oplossingen met gerelateerde ontwikkelingen die voor u van belang zullen zijn.