Ons Netwerk

Stackscale’s ontwerp van het datanetwerk  is extra oversized, redundant op alle niveaus en zonder bottlenecks.

Het netwerk van Stackscale is gebaseerd op Ethernet met een minimum snelheid van 10G met 40G geaggregeerde poorten. Ons netwerk verbindt de datacenters in Spanje en Nederland en is verbonden met twee van de grootste Europese internet exchanges, Espanix en AMS-IX. Wij hebben verbindingen met vijf Tier 1 telecommunicatie-exploitanten en een groot aantal andere bedrijven via Private peering overeenkomsten.

Informatie aanvragen

Aggregatie multi-chassis link vormt de backbone van het netwerk binnen het datacenter. Ze bieden redundantie en schaalbaarheid en voorkomen op termijn de vorming van loops.

Elk datacenter heeft een paar border-routers die de verbinding met internet en andere centra vergemakkelijken. Daarachter bevinden zich Layer 3-aggregatie-switches, Layer 2-switches en ten slotte access switches. Hiermee maken de compute nodes verbinding. Alle logical switches zijn in paren om redundantie te bereiken, en om verbinding te maken met alle apparaten via de geaggregeerde multi-chasis links. Onze switches gebruiken 2 of meer 10G- of 40G-verbindingen. Deze typologie voorkomt het risico van de vorming van Layer 2-loops.

Alle netwerkapparatuur is wire speed, wat betekent dat ze 100% capaciteit van de bandbreedte van de interfaces bereiken. Dit ongeacht de omstandigheden, filters en het type verkeer. Bandbreedte wordt bereikt door het gebruik van applicatie-specifieke integrated switches (ASIC’s).

Onze partners

Maak verbinding met onze revolutie

Abonneer u op onze nieuwsbrief. Wij zullen u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van onze diensten, evenals nieuw met betrekking tot cloud technologieën, netwerken van de nieuwste generatie, systemen voor High availability en andere oplossingen met gerelateerde ontwikkelingen die voor u van belang zullen zijn.