Infrastructuur voor ISP’s

Stackscale biedt in “white label” zijn technische infrastructuur aan zonder te virtualiseren. Hierdoor kunnen Infrastructuur As A Service providers (IaaS) opereren zonder investeringen of hoge gebruiksverplichtingen.

Technische infrastructuur voor ISP’s en IaaS-providers

Veel klanten van Stackscale zijn integrators van verschillende technologieën die diensten met een toegevoegde waarde bieden aan klanten en eindgebruikers, waaronder Internet Service Providers en Infrastructuur als een service providers (ISPs en IaaS respectievelijk door zijn acroniem in het Engels).

Voor dit segment stelt Stackscale zijn technische infrastructuur ter beschikking in de modus “bare-metal” dat biedt totale vrijheid bij het implementeren van hypervisors en orchestrators, zowel Open Source als commercieel.

De belangrijkste kenmerken van deze service zijn:

  • Levering van de computer nodes “bare-metal” met administratie via KVMoIP via de LOM-interface “Lights Off Management” en mogelijkheid van starten/installeren via PXE.
  • Verbinding met het 2x10G-netwerk voor elk High Availability switch zonder knelpunten, levering van een additioneel communicatie-backbone en geïsoleerd via VLAN tagging (802.1q).
  • Toegang tot zScale-opslagsystemen via NFS.
  • IP-adressering geregistreerd op naam van de klant, met de mogelijkheid om de eigen openbare IP-adressen van de klant te gebruiken.
  • Internettoegang zonder beperkingen, met maandelijkse vaste facturering op basis van een niveau in 95% percentiel overeengekomen, periodiek herzien op basis van het waargenomen werkelijke verkeer.
  • Mogelijkheid van interconnectie met het netwerk van de klant via 1G, 10G of meerdere 10G links.
  • Maak kennis met onze PVP-tarieven voor computer- en storage-nodes. contacteer ons om de voorwaarden te horen voor ISP’s en IaaS-providers.

De fysieke infrastructuur van Stackscale is speciaal ontworpen voor cloudomgevingen, met een 20G/80G-gegevensnetwerk en gecentraliseerde Flash SSD-opslag.

Ontvang meer informatie over onze oplossingen voor ISP’s en IaaS-providers

  • Door dit formulier in te dienen, accepteert u de voorwaarden van onze privacy policy en juridische-kennisgeving.